S.C.

BUSINESS EXPERT

S.R.L.

partenerul tău pentru managementul riscului de incendiu – siguranţa ta este importantă

 

Istoric

 

 

            S.C. BUSINESS EXPERT S.R.L. a luat fiinţă la sfârşitul anului 2004 din pasiune pentru profesia de pompier. Întemeietorul societăţii, ing. Laurenţiu Stoian, a acumulat o bogată experienţă de peste 10 ani în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor. Ca fost angajat al Grupului de Pompieri “Vasile Goldiş” al Judeţului Arad (actualul Inspectorat pentru Situaţii de urgenţă “Vasile Goldiş” al Judeţului Arad), acesta a îndeplinit următoarele funcţii:

 

- în perioada 01.06.1994 – 01.04.1996, în calitate de comandant al gărzii de intervenţie la incendii din cadrul Detaşamentului de pompieri Arad, a condus şi coordonat intevenţia în cazul mai multor incendii;

- în perioada 01.04.1996 – 31.12.2004, în calitate de inspector în cadrul Biroului de inspecţie şi prevenire a incendiilor:

§                                                                                               a fost reprezentantul instituţiei în relaţiile cu terţi în principal pe probleme de avizare/autorizare, fiind persoana de legătură dintre instituţia pompierilor, firmele de proiectare (arhitecţi, ingineri de rezistenţă şi de instalaţii), producători de materiale de construcţii şi echipamente de securitate la incendii, comercianţi de acest tip de materiale şi echipamente şi, nu în ultimul rând, investitori;

§                                                                                                a executat controale care vizau verificarea îndeplinirii măsurilor de securitate la incendii pe şantierele diferitelor investiţii, la diverse firme şi instituţii;

§                                                                                               a executat controale care vizau verificarea modului în care au fost prevăzute măsurile de securitate la incendii de către firmele de proiectare.

     

În perioada cât a fost angajatul Grupului de Pompieri “Vasile Goldiş” al Judeţului Arad, dar şi după această perioadă, fondatorul S.C. BUSINESS EXPERT S.R.L. şi angajaţii societăţii au avut ca una dintre priorităţi perfecţionarea pe plan profesional, atât prin studiu individual cât şi prin participarea la diferite cursuri de pregătire, urmate de evaluări profesionale:

-         Studii postuniversitare de specializare în Managementul Riscului de Incendiu – Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Pompieri Bucureşti - ing. Laurenţiu Stoian;

-         cursuri de specializare  şi certificare a competenţei pentru executarea, verificarea şi întreţinerea sistemelor şi echipamentelor de limitare şi stingere a incendiilor - ing. Laurenţiu Stoian;

-         cursuri de specializare şi certificare a competenţei pentru executarea, verificarea, repararea şi încărcarea stingătoarelor şi a altor mijloace de stingere - ing. Laurenţiu Stoian;

-         cursuri de specializare şi certificare a însuşirii cunoştinţelor teoretice şi practice pentru specializarea de cadru tehnic PSI - Aurel Balint, Corneliu Luciu.

Societatea este, de asemenea, membră a corpului experţilor tehnici Arad, pe probleme de prevenire şi stingere a incendiilor.

 

În decursul timpului, datorită profesionalismului, tarifelor accesibile, a respectării termenilor contractuali, societatea s-a dezvoltat de la o zi la alta, numărul clienţilor săi fiind tot mai mare. Acest fapt se reflectă şi în bilanţul societăţii încheiat la sfârşitul anului 2005, când după numai 1(un) an de activitate profitul societăţii a fost mai mult decât mulţumitor.

 

 

Extras din „LISTA FIRMELOR DIN ROMANIA

 

An

Bilanţ

Cifra de afaceri
(EUR)

Grafic

Profit
(EUR)

Grafic

Angajaţi

Grafic

2005

44 799

 

28 699

 

1

m

2004

 

 

 

 

 

 

 

2003

 

 

 

 

 

 

 

2002

 

 

 

 

 

 

 

Moneda

 

În prezent, ca urmare a dezvoltării societăţii, aceasta şi-a diversificat activitatea, iar numărul angajaţilor a crescut.

 

Având o echipă excelent pregătită din punct de vedere profesional, plină de energie, flexibilitate şi disponibilitate, S.C. BUSINESS EXPERT S.R.L. este pregătită să răspundă tuturor provocărilor şi să satisfacă pe deplin cerinţele clienţilor şi partenerilor săi.

           

 

Istoric – O viziune globală

 

În contextul unei largi viziuni asupra dezvoltării societăţii, la sfârţitul anului 2005, pentru câştigarea de clienţi pe piaţa de servicii, S.C. BUSINESS EXPERT S.R.L. a fondat  Quick Group
, o asociaţie profesională bazată pe relaţii de colaborare între mai multe firme, care îşi propun să acopere în judeţul Arad întreaga gamă de servicii necesare autorizării şi funcţionării societăţilor comerciale (prevenirea şi stingerea incendiilor, protecţia şi medicina muncii, protecţia mediului, sanepid, sanitar veterinar, avocatură, consultanţă juridică şi managerială, contabilitate, proiectare şi execuţie de construcţii şi instalaţii, comerţ de materiale şi echipamente diverse, traduceri autorizate etc.). Deviza Quick Group este: asumarea răspunderii pentru calitatea serviciilor prestate - calitate probată de satisfacţia clienţilor firmelor  noastre.

 

Parteneri Quick Group:

-         S.C. BUSINESS EXPERT S.R.L. (fondator) – servicii în domeniul securităţii la incendii;

-         S.C. BUSINESS OFFICE L.A. S.R.L – traduceri engleză;

-         S.C. CONTACT PLUS S.R.L. – semnalizare incendii şi antiefracţie;

-         S.C. FAIR PLAY S.R.L. - paratrăsnete şi instalaţii electrice de forţă şi iluminat;

-         S.C. SERVICE MOBIL TEHNOFOC P.S.I. S.R.L. - stingatoare

-         S.C. ARCOINSTAL S.R.L. - instalatii sanitare

-         S.C. MODULAR S.R.L. – servicii de proiectare în construcţii;

-         S.C. IACOB & FIII S.R.L. – servicii de protecţia mediului;

-         ROMANESCU UTURE LIVIA PFA – servicii de protecţia muncii

-         CABINET AVOCAT DRĂGOI IONICĂ  - consultanţă juridică şi avocatură;

-         P.F.I. Sorin Şandor – traduceri franceză;

-         P.F.I. CODRUŢA MĂRAN – traduceri germană;

-         S.C. INFINITI TRADE S.R.L. – computere, internet şi date.

 

-         ÎN CURS – construcţii metalice;

-         ÎN CURS – construcţii de rezistenţă.

 

 

Din punct de vedere al activităţii de bază (servicii în domeniul securităţii la incendii), S.C. Business Expert S.R.L. funcţionează pe baza unei viziuni proprii în ceea ce priveşte serviciile oferite. Aceasta se referă la asigurarea unor servicii complete adresate tuturor problemelor de prevenire şi stingere a incendiilor din cadrul unei firme, prin asumarea răspunderii totale faţă de beneficiari şi în faţa organelor de control (vezi Servicii).

 

 

·        Pagina principala

·        Despre Arad

·        Despre noi

Ø      Istoric

·        Servicii

·        Proiecte de viitor

·        Contact

·        Poze